•                                     2 års garanti                                     •                                     Professionel juleudsmykning                                     •                                                       Private og erhverv                                     •                                     Mere end 50 års erfaring                                      •                                      Op til IP69                                      •                                      Familieejet virksomhed                                      •                                      Dansk webshop                                      •                                      Levering i hele Danmark                               
Stand
Stand
Underkategori
Underkategori
Lysfarve
Lysfarve
Strøm
Strøm
Lagerstatus
Lagerstatus
Pris
Pris - slider
0kr.743.750kr.
Højde
Højde - slider
Højde: 0,0mHøjde: 30,0m
Kategorier
Kategorier
Underkategori
Underkategori
Anvendelse
Anvendelse
Montage
Montage
Stand
Stand
Brand
Vælg brand
Brand
Lyskædetype
Vælg lyskædetype
Lyskædetype
Lysfarve
Vælg lysfarve
Lysfarve
Animation
Vælg animation
Animation
Farve
Vælg farve
Farve
Strøm
Vælg strøm
Strøm
Tilbehør
Vælg tilbehør
Tilbehør
Gran
Vælg gran
Gran
Pynt
Vælg pynt
Pynt
Lygtepælsmotiv
Vælg lygtepælsmotiv
Lygtepælsmotiv
Tilbud på julelys til private og erhverv

I Jada Lights tilbud på udendørs og indendørs julebelysning har du mulighed for at finde lige det julelys og juleudsmykning du leder efter, til endnu skarpere priser en normalt. Nu kan du få endnu mere og endnu flottere julelys for pengene. Der tilføjes løbende nye tilbud på indendørs og udendørs julebelysning, så hold godt øje hvis du vil gøre en god handel. 

Hos Jada Light finder du kun det bedste julelys og julepynt på markedet. Kvalitet er absolut vigtigt for os, fordi vi ved, at julelys kun er sjovt når det virker. Derfor er Jada Light Danmarks største webshop med professionel julebelysning til private og erhverv.

Julen er glædens tid. Julelys funkler i mørket mens julestemningen spreder sig. Venner og familie mødes og glæden over julens magiske stemning er ikke til at glippe. Lad julelyset skinne og slip julemagien løs. 

 Er du erhvervskunde, skal du være logget ind som virksomhed for at se det fulde udvalg af julebelysning til erhverv. 
Tilbud på julelys i høj kvalitet

Spar mange penge på julelys i høj kvalitet her i vores kampagnetilbud. Hos Jada Light har vi udelukkende produkter i professionel kvalitet. Kvaliteten er afgørende når det kommer til julebelysning. Vælger man eksempelvis en lyskæde i lav kvalitet, er det ikke sikkert at den holder mere end en sæson. Og det synes vi er ærgerligt, både for din pengepung og for miljøet. Det betyder også at priserne hos Jada Light er en anden, end i diverse discountbutikker og byggemarkeder. 

Der tilføjes løbende nye kampagnetilbud, så hold godt øje med de gode tilbud her på siden. 

Tilbud på energibesparende julelys

Siden at elpriserne nåede hidtil usete højder i 2021, har forbrugernes fokus på elpriserne været højere en nogensinde før. Det skabte en læring hos mange og en ændring i manges vaner og forbrug. Heldigvis er elpriserne blevet mere normaliseret igen, og mange forbrugere har lært hvor lidt strøm en lyskæde i virkeligheden bruger. Mange har også skiftet de gammeldags glødepærer ud med LED, som har 25 gange så lang levetid, og netop derfor anbefaler energistyrelsen udelukkende brug af LED lyskæder. Denne anbefaling overholder Jada Light, da Jda Light udelukkende sælger LED lyskæder.